Svensk Kontoplan

Odoo 11, 12, 13, 14, 15, 16

XCLUDE AB erbjuder nu en svensk kontoplan för Odoo, en kraftfull och tillförlitlig lösning för dina finansiella behov. Kontoplanen är utvecklad och underhålls av vårt erfarna team för att möta de specifika kraven på den svenska marknaden. När du installerar Odoo får du tillgång till denna modul helt kostnadsfritt, vilket ger dig möjlighet att förbättra din företagsprestanda och få bättre kontroll över dina ekonomiska processer.

Vår senaste kontoplan är baserad på BAS 2022 och uppdateras kontinuerligt när nya BAS-kontoplaner kommer ut, så att du alltid har tillgång till den senaste informationen. Du kan också dra nytta av stöd för organisationsnummer för svenska företag, med sökning och filtreringsmöjligheter.

Vi erbjuder också avancerade funktioner för hantering av betalningar, inklusive OCR-nummer för betalningar och stöd för Bankgiro, Plusgiro och svenska bankkonton. Vi har även en separat modul för utökad bankinformation för svenska banker, med stöd för kontroll av Clearingnummer. Detta minskar risken för felaktig bankinformation i systemet och gör det lättare för dig att hantera dina betalningar.

För att säkerställa att du får bästa möjliga stöd för din svenska kontoplan, erbjuder vi också utökad underhållsstöd och support som kan köpas direkt från oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig ta din företagsprestanda till nästa nivå med vår svenska kontoplan för Odoo.