P27 Betalningshantering i Sverige

Odoo 14, 15, 16

P27 Nordic Payment revolutionerar betalningslandskapet genom att erbjuda världens första gränsöverskridande realtidsbetalningssystem som är tillgängligt för 27 miljoner invånare i Norden. Med P27 behöver du aldrig mer vänta på att dina betalningar ska registreras eller godkännas – allt sker i realtid!

Genom att ersätta Bankgirots leverantörsbetalningar banar P27 vägen för en smidigare och mer effektiv betalningstransformation. Och det är inte bara vi på XCLUDE AB som ser fördelarna – branschledare som Svenska Bankföreningen, Bankgirot, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, SEB, Swedbank, Länsförsäkringar, Skandia och DNB stöder också denna banbrytande förändring.

Vår modul på XCLUDE AB gör det enkelt att skapa betalningsfiler från Odoo som uppfyller P27:s strikta specifikationer. Detta betyder att du enkelt kan integrera med P27:s betalningshanteringssystem och utföra snabba, säkra och effektiva transaktioner. Så, varför vänta på framtiden när du kan vara en del av den redan idag med P27 Nordic Payment och XCLUDE AB?